Termeni și condiții

Obligatiile utilizatorului

 • sa foloseasca site-ul doar in scopuri legale
 • sa respecte dreptul de copyright care se aplica tuturor informatiilor de pe site
 • sa nu violeze securitatea site-ului, in caz contrar putand fi actionat in justitie
 • sa nu faca raspunzatoare si sa nu actioneze in justitie SC Bacus SRL pentru pretentiile ridicate de terti sau pentru orice pierdere provocata de ignorarea acestor conditii

Garantii

SC Bacus SRL nu raspunde de link-urile spre alte site-uri.
SC Bacus SRL nu garanteaza serviciile si informatiile furnizate de terti.


Jurisdictie

Prezentul contract si orice disputa legata de acesta sunt guvernate de legislatia existenta pe teritoriul Romaniei.
Prezentele conditii pot fi modificate oricand, fara informarea prealabila a utilizatorului, acestea fiind considerate ca acceptate de catre Utilizator dupa afisarea pe site.


Acceptarea conditiilor

Folosirea website-ului bacus.ro presupune acceptarea in totalitate a termenilor si conditiilor expuse. Termenii si conditiile prezentei pot fi modificate in orice moment de catre administratorul website-ului.
In cazul in care nu sunteti de acord cu aceste conditii va rugam sa parasiti website-ul bacus.ro.

Accesand si navigand pe acest site, acceptati conditiile de utilizare descrise in continuare: Utilizatorul este de acord sa foloseasca serviciile si informatiile prezentate pe site-ul nostru numai in scopuri legale.

Utilizatorul se obliga:
 • sa nu modifice, distribuie, transmita, afiseze, publice, reproduca, acorde licente, creeze produse derivate, transfere sau vanda orice fel de informatie sau servicii obtinute de pe sau prin intermediul acestui site
 • sa nu foloseasca si sa nu permita vreunui tert sa foloseasca informatiile si serviciile disponibile pe site pentru a transmite sau a receptiona materiale care contravin dispozitiilor legale in vigoare sau care au un continut obscen, abuziv, vulgar, defaimator, ofensator, amenintator, incalca orice drept de proprietate intelectuala sau afecteaza intimitatea altei persoane, indeamna la ura rasiala, etnica sau este in orice alt mod ofensator
 • sa nu desfasoare activitatea de cracking sau hacking, sau a atacurilor de tipul "Denial of Service". Utilizatorii care violeaza securitatea sistemelor sau retelelor vor fi actionati in instanta, civil si penal

Utilizatorul este de acord sa exonereze de raspundere si sa nu actioneze SC Bacus SRL in justitie atat cu privire la orice pretentie ridicata de catre un tert, rezultata din utilizarea serviciului sau a retelei de comunicatii a site-ului si a Internetului de catre Utilizator, cat si cu privire la orice pierdere (directa, indirecta, pe cale de consecinta sau de alta natura), costuri, actiuni, procese, pretentii, cheltuieli (inclusiv cheltuieli de judecata) sau alte raspunderi, suferite in vreun fel sau provocate direct de SC Bacus SRL ca urmare a incalcarii sau ignorarii de catre utilizator a acestor conditii.

Utilizatorul declara in mod expres ca intelege si este de acord cu urmatoarele afirmatii:
 • utilizarea serviciilor si a informatiilor prezentate pe site-ul nostru se face pe propria raspundere
 • serviciile si informatiile prezentate pe site-ul nostru sunt furnizate pe principiul "asa cum sunt" sau "asa cum sunt disponibile"
 • SC Bacus SRL nu este responsabila pentru nici o pierdere suferita de catre utilizator, directa sau indirecta, rezultata din sau legata in orice fel de folosirea sau gradul de performanta al serviciului, a acestui site web sau site-urilor web in legatura cu acesta
 • SC Bacus SRL si furnizorii sai nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare in ceea ce priveste preturi, caracteristici, imagini etc.

SC Bacus SRL nu ofera nici o garantie ca:
 • serviciile si informatiile prezentate pe site-ul nostru indeplinesc toate cerintele dumneavoastra
 • serviciile si informatiile prezentate pe site-ul nostru sunt furnizate neintrerupt, la timp, sigur sau fara erori
 • orice eroare de program este corectata
 • serviciile si informatiile prezentate pe site-ul nostru care sunt puse la dispozitia utilizatorilor sunt lipsite de virusi sau alte componente care ar putea dauna utilizatorilor si nu poate fi responsabil de vreo actiune pe baza respectivelor informatii sau a serviciilor

Orice material descarcat sau obtinut in alt fel prin utilizarea serviciilor si a informatiilor puse la dispozitie se afla astfel la discretia si poate fi folosit doar pe riscul propriu al utilizatorului. Utilizatorul este singura persoana responsabila de eventualele distrugeri cauzate computerului de pe care sunt accesate serviciile si informatiile sau de alte pierderi de date ce pot rezulta din descarcarea oricaror materiale.

Nici un sfat sau alte informatii orale sau scrise, obtinute de catre utilizator de la SC Bacus SRL prin intermediul serviciului, nu creaza o garantie care nu este stipulata expres in conditiile de prestare a serviciilor de telecomunicatii.

Utilizatorul ia la cunostinta ca SC Bacus SRL nu ofera nici un fel de garantii privind securitatea informatiilor care trec prin reteaua sa de comunicatii si prin Internet.

Orice includere de link-uri spre alte site-uri sau retele este facuta numai pentru ajutorul utilizatorului si nu implica in nici un fel raspunderea pentru materialul disponibil pe sau prin acele site-uri sau retele si nici vreo asociere cu operatorii lor. Utilizatorul acceseaza acele site-uri si le foloseste produsele si serviciile exclusiv pe propriul risc.

SC Bacus SRL nu garanteaza ca serviciile sau materialele furnizate de terte surse sunt acceptabile si disponibile in orice zona a Romaniei. Daca utilizatorul acceseaza alt continut sau servicii de pe site-uri ale unor terti, SC Bacus SRL nu este responsabila pentru respectarea de catre utilizator a legilor locale sau a altor acte normative in vigoare in acele tari.

Utilizatorul declara in mod expres ca a luat la cunostinta de faptul ca toate reprezentarile stilizate, toate logo-urile si simbolurile asociate si combinatii ale acestora cu oricare cuvant sau simbol grafic, folosite pe acest site, sunt marci inregistrate ale SC Bacus SRL sau ale companiilor asociate si/sau afiliate si sunt protejate de legislatia in vigoare.

Modificari ale conditiilor - SC Bacus SRL poate modifica prezentele conditii la anumite intervale de timp fara a anunta utilizatorul. Astfel de modificari vor fi aduse la cunostinta utilizatorului prin afisare pe site-ul bacus.ro. Modificarile facute astfel sunt socotite a fi acceptate de catre utilizator daca acesta continua sa foloseasca serviciile si informatiile dupa afisarea lor pe site-ul web.

Prin accesarea acestui site utilizatorul accepta ca acest contract si orice disputa legata de el sunt guvernate si interpretate in concordanta cu legile Romaniei, iar utilizatorul admite sa se supuna jurisdictiei exclusive a instantelor judecatoresti de pe teritoriul Romaniei. Daca utilizatorul acceseaza acest site din afara Romaniei, o face pe riscul sau si este singur responsabil de respectarea legilor teritoriului in care se afla.

Fiind de acord cu aceste termene si conditii, utilizatorul isi asuma in totalitate aceste riscuri.