Comenzi telefonice in tara: +40 758 071 354 / +40 740 256 070 / +40 741 250 777
Local: +40 744 556 736 / +40 740 256 186

Livrare

Plata se face la livrarea comenzii prin ramburs la curier.
Suma totala de plata, atat a produselor, cat si a transportului va fi comunicata prin telefon sau e-mailul de confirmare a comenzii.

IMPORTANT! Daca se intampla sa primiti un colet deteriorat sau daca curierul va cere sa achitati o alta suma decat cea comunicata de noi si inscrisa pe AWB-ul de pe colet va rugam sa ne sesizati imediat, pana sa plece curierul de la dvs. Reclamatiile facute ulterior nu se iau in considerare nici de noi, nici de firma de curierat!

Livrare produselor se face la adresa de livrare (din usa in usa). Orice produs comandat va fi sigilat de catre specilistii nostri si va fi ambalat corespunzator pt a ajunge la destinatie in de plina siguranta. Pe colet va fi sub AWB factura produsului comandat.

Coletul ajunge la destinatie in 24 ore oriunde in Romania. Timpul de livrare se refera la perioada de transport, perioada de procesare a comenzilor este de obicei de o singura zi. Pentru localitatile care nu se afla in reteaua de distributie Urgent Cargus se calculeaza un cost suplimetar pe km, in functie de distanta pana la cel mai apropiat oras din lista.

Comenzile se iau pana la ora 16 pentru a putea fi prelucrate in aceasi zi.

Termenele de livrare anuntate de catre noi pot sa nu corespunda in fiecare caz. Acestea se pot modifica fara instiintare prealabila, lucru care nu ni se datoreaza noua, ci firmelor de curierat rapid sau posta care pot avea intarzieri peste termenele anuntate din diferite motive. Ne cerem scuze anticipat pentru aceste cazuri clientilor nostri.

Mentionam ca responsabilitatea livrarii revine in totalitate firmei de curierat. Firma de curierat rapid cu care colaboram este Urgent Cargus. Pentru orice lamuriri sau precizari legate de livrarea produselor dupa ce acestea au fost predate catre firma de curierat, va rugam sa contactati firma de curierat.

Datele de contact ale Urgent Cargus:
Telefon: 0219282
Internet: www.urgentcargus.ro

Compania noastra si-a inceput activitatea in anul 1992, devenind pe parcurs una dintre firmele de top din domeniul dezmembrarilor.

Contact

  • Adresa: Cal. Timisorii, 200, Arad, Arad, 310227
  • Telefon: +4 0257 278 939
  • E-mail: contact@bacus.ro
© Copyright 2021, Dezmembrari auto Bacus